دانشکده پزشکی
۱۴۰۳/۲/۸
1400/08/23
روز کتاب و کتابخوانی و کتابدار مبارک باد

معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره انتخاب شعار بیست‌ونهمین «هفته کتاب» گفت: شعار این دوره از هفته‌ کتاب «جای خالی را با کتاب خوب پرکنیم» انتخاب شده است. جای خالی‌ای که حدود دو سال اخیر به دلیل شیوع کرونا بیش از پیش احساس کردیم مثل جای خالی مهمانی‌رفتن، دانشگاه، سفر، مدرسه و آموزش حضوری و بسیار جای خالی دیگر که تمنای آن را در دل داریم را با کتاب خوب پر کنیم.

روزهای هفته کتاب به این ترتیب نامگذاری شده است: دوشنبه (24 آبان‌ماه) که در تقویم روز «کتاب و کتاب‌خوانی» است با همان نام خواهد بود. سه‌شنبه (25 آبان‌ماه) «کتاب خوب، یار همیشه همراه»، چهارشنبه (26 آبان‌ماه) «کتاب، زبان فارسی و شعر و ادبیات داستانی»، روز پنج‌شنبه (27 آبان‌ماه) «کتاب، رسانه، هم‌افزایی و تعاملات»، روز جمعه (28 آبان‌ماه) «کتاب، خانواده، سبک زندگی ایرانی-اسلامی»، شنبه (29 آبان‌ماه) «ناشران، کتاب‌فروشان و ارکان صنعت نشر»، یکشنبه (30 آبان‌ماه) «کتاب، مادران شهدا و زنان در دفاع مقدس»، و دوشنبه (یکم آذرماه) «کتاب، کودک و نوجوان، آینده نسل مجازی».

تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.